دوشنبه ۱۴ آبان ۰۳ | ۱۶:۳۸ ۴ بازديد
شایعترین محرکهای غذایی گزارش شده که سبب تحریک میگرن میشوند الکل (تا ۳۳ درصد) و شکلات (تا ۲۲ درصد) است.
◽️اگرچه معمولا شناسایی محرکهای غذایی خاص، مشکل است و اغلب به بیماران توصیه میشود پس از خوردن غذاهایی که از لحاظ تجربی حاوی مواد شیمیایی محرک سردرد هستند، مانند تیرامین (موجود در پنیرها)، فنیل اتیلامین (به عنوان مثال در شکلات
میدونی قیمت ارتودنسی چقدره؟ روی کلمه قیمت ارتودنسی در تهران کلیک کن